Zadzwoń i zamów 577 980 730 pn - pt 10:00-18:00
Skip Navigation Links
Polityka prywatności:

  • Postanowienia ogólne
    • Dane osobowe są chronione przez LAEMI. zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926, ze zm.) w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osób trzecich.
    • Administratorem Danych Osobowych jest firma LAEMI z siedzibą pod adresem 95-015 Głowno ul. Łowicka 14a.
  • Gromadzone dane
    • Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże jest niezbędne do realizacji zamówienia.
    • Gromadzimy, przechowujemy i przetwarzamy Twoje dane, które udostępniasz nam w ramach zakupów na naszej stronie internetowej www.laemi.pl, aby umożliwić Ci korzystanie z naszych usług. Jesteśmy upoważnieni do gromadzenia nastepujących danych: imię, nazwisko, nr telefonu, adres email, adres na który ma zostać wysłane zamówienie oraz w przypadku gdy Klient chce, aby została wystawiona faktura VAT danych adresowych firmy oraz nr NIP.
    • Dane osobowe Klientów sklepu internetowego mogą być przez nich przeglądane, poprawiane i zmieniane po zalogowaniu się w serwisie internetowym sklepu za pomocą hasła i adresu email podanego w trakcie rejestracji.
    • Postawą weryfikacji zarejestrowanego Klienta w sklepie LAEMI.pl jest adres email podany w trakcie rejestracji oraz indywidualne hasło Klienta. Obowiązkiem Klienta jest należyte zabezpieczenie hasła przed dostępem osób nieupoważnionych.
    • Jesteśmy upoważnieni do przekazania twojego imienia i nazwiska oraz adresu na rzecz osoby trzeciej w celu dostarczenia produktu do Ciebie (na przykład naszej firmie kurierskiej lub dostawcy).
  • Ciasteczka (cookies)
    • Witryna Laemi.pl może wykorzystywać pliki cookie. Pliki cookie to małe pliki tekstowe wysyłane przez sklep internetowy i przechowywane na komputerze użytkownika, zawierające pewne informacje związane z korzystaniem z witryny i sklepu internetowego. Pliki cookie wykorzystywane są przez sklep internetowy w celu obsługi witryny oraz podczas procesu zakupowego, np. w celu zapamiętywania dokonanych przez klientów zakupów. Wykorzystywane pliki cookie mogą mieć charakter tymczasowy lub trwały. Tymczasowe pliki cookie są usuwane z chwilą zamknięcia przeglądarki, natomiast stałe pliki cookie są przechowywane także po zakończeniu korzystania z witryny.
    • Pliki cookie pochodzące z naszej strony internetowej nie mogą w żaden sposób wyrządzić szkody dla wykorzystywanego urządzenia oraz zainstalowanego na nim oprogramowania
    • Strona korzysta z Google Analytics, serwisu analityki internetowej udostępnionego przez Google Inc. ("Google"). Google Analytics używa ciasteczek, które są małymi plikami tekstowymi zapisanymi na Twoim komputerze w celu umożliwienia przeanalizowania sposobu korzystania ze Strony. Informacje generowane przez ciasteczka na temat korzystania ze Strony (łącznie z adresem IP) będą przekazywane i przechowywane przez Google na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google będzie korzystać z tych informacji w celu oceny korzystania ze Strony, tworzenia raportów dotyczących aktywności na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na stronach i korzystaniem z Internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli jest to wymagane prawnie, lub jeżeli osoby trzecie przetwarzają te informacje na zlecenie Google. Możesz zablokować korzystanie z ciasteczek, wybierając odpowiednie ustawienia w Twojej przeglądarce internetowej, jednak pamiętaj, że jeśli to zrobisz, możesz nie być w stanie korzystać ze wszystkich funkcji Strony. Korzystając ze Strony, wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez Google w sposób i w celach określonych powyżej.
    • W każdym wypadku i czasie użytkownik może zablokować instalowanie plików cookie lub usunąć stałe pliki cookie, wykorzystując stosowne opcje przeglądarki internetowej. W razie problemów doradzamy skorzystać z pliku pomocy przeglądarki lub skontaktować się z producentem przeglądarki. Brak takiej blokady oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
NAJPOPULATNIEJSZE
Swetry
Sukienki
Bluzki
Legginsy
SKLEP STACJONARNY
LAEMI
95-015 Głowno
ul. Łowicka 14a